Jelentkezés a Kisfaludy gőzösön való extra szakmai úton való részvételre az MKE Műszaki szekció programjának keretében

Az MKE Műszaki Könyvtáros Szekciója idén egész napos programot tervezett. A 2016. július 8.-án a délelőtt kezdődő szekcióprogram Balatonfüreden folytatódik.

Miután éppen most van 170 éve annak, hogy Balatonfüreden Széchényi István 55. születésnapján elindították az első magyar lapátkerekes hajót, a Kisfaludy gőzöst, a délutáni programunk ennek a felújított hajón folytatódna egy sétahajózás keretében 13.30 és és 16.30 között. A korabeli hajón a múzeumi rész bemutatása mellett, másfél órás utat teszünk a Balatonfüredi kikötőből Balatonalmádi vagy Tihany felé és vissza.

Közben jó idő estén itt hallgathatjuk meg a Balaton–Víz–Halak! (Táj és természetvédelem irodalmi példákon át című) aforizmákat felidéző, találós kérdésekkel „fűszerezett” előadást. Utazásunkra a Hangvillából 13.35.-kor indulva ugyanoda visszaérkezve 16.45 re autóbusszal kerülhet sor, maximálisan 45 jelentkező részére.

A részvételi díj befizetésére Veszprémben 2016. július 7-én az MKE regisztrációs pultjánál 10 - 16 óra között és július 8-án, délelőtt 10-től a Műszaki Könyvtáros Szervezet szekcióprogram termében Fazekas Judit gazdasági felelősnél kerülhet sor. Miután a nosztalgia hajóra szervezett programunk költségét az MKSZ magára vállalja, ezen az extra szakmai úton való részvételnél előnyt élveznek, akik az MKSZ szekcióprogramján kívánnak részt venni, részükre mindösszesen 1.200 Ft/fő költségtérítéssel.

További információ: Fazekas Judit - fazekas.jutka@gmail.com

Név:*
E-mail:*
Munkahely / MKE szervezet:*
Jelentkezem az MKE Műszaki Könyvtáros Szekciója által szervezett Kisfaludy gőzösön való extra szakmai programra. A meghatározott részvételi díjat a helyszínen megfizetem.*
mke2szines

EKMK logo hn

  

pannon egyetem hn

 

MKElogohn