Pannon Egyetem - Központi Kollégium

Veszprém, Egyetem u. 12.

http://kollegiumok.uni-pannon.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=23&Itemid=39 

A Pannon Egyetem Központi Kollégiuma az Egyetem városrész szívében helyezkedik el. Az 5 emeletes épületet 2008-ban teljesen felújították. Emeletenként 15 lakóegység, közös konyha, zuhanyzók, WC-k és egy dohányzó helyiség van. A 2-3 ágyas szobákhoz egy közös előtér és mosdó-mosogató tartozik. A szobákban az ágyakon kívül szekrények, asztalok, polcok vannak, míg az előtérben további asztalok, polcok, egy hűtőszekrény és egy TV található. Az internet elérhetőség minden szobában adott. 

PE kollegium1  PE kollegium2 

Az épületen belüli sportoláshoz ad lehetőséget a ping-pong asztal, a csocsó, a biliárd asztal és a konditerem, a földszinten található büfében pedig mindenki megtalálhatja magának kedvére valót.

A látogatók járműveiket a kollégium előtti nagy területű, saját őrzött parkolóban és zárt kerékpártárolóban helyezhetik el.

Pannon Egyetem - Hotel Magister

Veszprém, József A. u. 34/2.

www.hotelmagister.hu

A Hotel Magister a Pannon Egyetem felső kampuszán, a Diákcentrum mögötti területen helyezkedik el. A négyszintes, liftes épület 720 fő egyidejű elhelyezését biztosítja.

PE magister1  PE magister szoba 

A hallgatók 2 ágyas, illetve 2x2 ágyas lakóegységekben élhetik mindennapjaikat. A szobákhoz minikonyha (mosogató, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő), fürdőszoba és mellékhelyiség is tartozik. További szolgáltatások: szélessávú internet, telefon és tévécsatlakozási lehetőség.

A földszinten büfét, konditermet, 200 fős rendezvénytermet, irodákat és betegszobákat alakítottak ki. Az emeleten a lakószobákon kívül kapott helyet a konyha, a társalgó és mosó-szárító helyiség is. 

A látogatók járműveiket a kollégium előtti nagy területű, saját parkolóban helyezhetik el. 

Péter Pál Panzió

Veszprém, Dózsa Gy. u. 3.

http://www.peterpal.hu/

A Péter Pál Panzió Veszprém belvárosában, a megyei könyvtártól 3 percre található. A panzió közösségi terei, közlekedői és szobái múlt század eleji hangulatot sugároznak. A vendéglátással kapcsolatos kisebb gyűjteményük (söröskorsók, dugóhúzó és sörnyitó gyűjtemény, különféle kocsmai eszközök, poharak, mércék, ...), a berendezési tárgyak (régi padok, székek, asztalok, fali tékák, ...) együttesen kellemes és otthonos hangulatot árasztanak. 

A vendégek számára 18 fürdőszobás szobával (összesen 46 férőhellyel), reggelizővel, ital-büfével, barátságos munkatársakkal, olcsó árakkal, egyéni igények kielégítésével, kényelmes, kellemes pihenést biztosítanak.

 

PeterPalPanzio  PeterPalPanzio1 

Éllő-Panzió

Veszprém, József A. u. 25.

http://www.ellopanzio.hu/

Az Éllő-Panzió Veszprém egyik legszebb részén, kellemes, családi házas környezetben, a belvárostól néhány percre található. Saját kerttel, zárt, kivilágított, belső udvari parkolóval rendelkeznek. 

Szálló vendégek részére 18 igényesen kialakított és korszerűen felszerelt szoba (fürdőszobával, TV-vel) áll rendelkezésre. 

 

Ello 1  Ello 2 

További szállásajánlatok - egyéni foglalással

Két Lotti Panzió

Veszprém, József A. u. 21.

http://www.ketlotti.hu/

A Két Lotti Panzió Veszprém központjától 5 percre található, autóval és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthető. Igényes polgári környezet, családias légkör, pihenőkert és terasz várja a vendégeket.

ket lotti panzio  ket lotti panzio1 

 

Hotel Historia & Historante****

Veszprém, Toborzó u. 11-13.

http://www.hotelhistoria.hu/

A 2010-ben nyílt hotel épülete műemlék, a nagy múltú Cholnoky család egykori tulajdona volt. Ezt a múltat tisztelve alakítottak ki 12 szobát és az éttermet. A hotel minden szobája légkondicionált, egyedileg berendezett, saját fürdőszobával és szélessávú internetkapcsolattal rendelkezik. A szálloda közvetlen közelében fekvő Kolostorok és Kertek sétaútvonal mentén az állatkert és a város többi látványossága pár perc sétával elérhető.

 

Historia1 Historia2
mke2szines

EKMK logo hn

  

pannon egyetem hn

 

MKElogohn